Haluatko tarjota juustokakun tyyppisen herkun, joka on raaka, vegaani ja kaiken lisäksi todella terveellinen kakuksi! Tässä on sinulle aivan ihana juustokakkuresepti, jolla hurmaat varmasti tärkeätkin vieraat. Jos et tykkää karpaloista tai omenoista, niin kokeile jotain muuta ja kommentoi tämän raakakakkureseptin alle, millaisen luomuksen valmistit!

Omenainen raakakakku

Pohja:

2,5 dl  manteleita
4 kpl taateleita, liotettu kunnes pehmeitä

Täytekerros:

5 dl Cashew-pähkinöitä, liotettu min 2 tuntia
1 tl sitruunan mehua
1 dl Coconut Butter (softened in dehydrator)
1/2 dl Agave siirappia
1 tl aitoa vaniljaa
1 tl Ceylon-kanelia
1/4 tl neilikkaa
1/4 tl muskottipähkinää

Pinnalle:

3 kpl omenoita, kuorittuna ja ohuina viipaileina
0,5 dl Agave siirappia
1/2 tl Ceylon-kanelia
1/2 dl kuivattuja karpaloita
2 rl kookosvoita
1/2 dl mantelisekoitusta

 

Lue tämä läpi ennen kuin aloitat raakakakun valmistamisen

2 tuntia ennen: Sekoita omenat, agave-siirappi ja kaneli keskenään.

Pohjan valmistus: Laita mantelit tehosekoittimeen. Sekoita sen aikaa, että manteleista tulle rouhetta. Lisää taatelit ja blendaa kunnes ne ovate sekoittunet hyvin. Jätä 1/2 dl seosta sivuun pintakerrosta varten. Painele loput pohjakerrokseksi irtopohjavuokaan. Itse käytän leivinpaperia aina vuoan pohjalla. Laita kakkupohja jääkaappiin kovettumaan.

Täytteen valmistus: Lisää kaikki raaka-aineet blenderiin tai tehosekoittimeen. Jatka siihen asti, että saat seoksesta tasaisen silkkistä. Tämä saattaa kestää hetken aikaa.. Lisää täyte kakkupohjan päälle ja laita takaisin jääkaappiin.

Koristeen valmistus: Sekoita omenat, kuivatut karpalot, kookosvoi ja 1/2 dl mantelisekoitus. Painele tämä juustokakun päälle. Laita kakku jääkaappiin ja anna olla 2 tuntia ennen tarjoilua. Muista leikata terävällä veitsellä, että saat kauniita kakkupaloja.

http://www.raakakakkureseptit.fi/wp-content/uploads/2015/10/omenainen-juustokakku.jpghttp://www.raakakakkureseptit.fi/wp-content/uploads/2015/10/omenainen-juustokakku-300x300.jpgRaakakakkuJuustokakkuRaakakakkuVegaani
Haluatko tarjota juustokakun tyyppisen herkun, joka on raaka, vegaani ja kaiken lisäksi todella terveellinen kakuksi! Tässä on sinulle aivan ihana juustokakkuresepti, jolla hurmaat varmasti tärkeätkin vieraat. Jos et tykkää karpaloista tai omenoista, niin kokeile jotain muuta ja kommentoi tämän raakakakkureseptin alle, millaisen luomuksen valmistit! Pohja: 2,5 dl  manteleita 4 kpl taateleita, liotettu kunnes...