Tällä kertaa kyseessä on raakakakkumainen herkku, ei suoranaisesti kakku, mutta erittäin maukas ja terveellinen herkku kuitenkin. Kyseessä on oikea suklaanystävän unelma, raakasuklaa Snickers! Nämä suussasulavat patukat yhdistävät parhaimpia raakaleivonnan aineksia: superfoodeja, suklaata ja pähkinöitä!

Tämä resepti puhuu puolestaan, joten varsinaiset myyntipuheet herkusta saavat jäädä tähän. Sitten itse reseptiin:

PEHMEÄ NOUGAT

2.0 dl manteleita tai cashew-pähkinöitä

2.0 dl macadamiapähkinöitä

0.5 dl hunajaa

1 tl aitoa vaniljaa

0.5 tl laadukasta suolaa (ruususuola)

 

Jauha aluksi mantelit. Voit myös käyttää mantelirouhetta. Jauha tämän jälkeen macadamiat sekä mausteet massan joukkoon. Muotoile massasta aluksi palleroita, joista saat helposti levitettyä haluamasi kokoisia patukoita. Nougat on hyvä laittaa kylmään seuraavan valmistusvaiheen ajaksi.

TOFFEE

2.0 dl pehmeitä ja mahdollisimman tuoreita kivettömiä taateleita

1.0 dl vettä

3 rkl lucuma-jauhetta

1 rkl kookosöljyä tai sulaa kaakaovoita

1 tl aitoa vaniljaa

0.5 tl laadukasta suolaa(ruususuola)5-raw-snickers-slice-feat

Hienonna kaikki ainekset, esim leivontakoneessa tai tehosekoittimessa. Ota nougatpatukat kylmästä ja levitä toffee patukoiden päälle. Rouhi päälle maapähkinöitä, jotta patukkaan tulee pähkinäinen koostumus.

SUKLAAKUORRUTUS

150g kaakaomassaa raastettuna

75g kaakaovoita raastettuna

1 rkl hunajaa

1/2 tl aitoa vaniljaa

Valmista raakasuklaa sulattamalla ja sekoittamalla kaakaomassan ja kaakaovoin. Mausta se tämän jälkeen hunajalla, vaniljalla ja vapaavalintaisilla mausteilla. Voit myös käyttää vaihtoehtoisesti palmusokeroitua kookosmassaa, joka tulee vain sulattaa. Sitä tarvitset n. 250g.

Dippaa patukat suklaassa, niin että ne saavat kuorrutuksen. Laita patukat esim pellille leivinpaperin päälle, ja pakastimeen jäähtymään. Ota lämpiämään hetkeksi ennen tarjoilua. Nauti silmät suljettuna ja täydellinen pähkinäsuklaakokemus on valmis!

Alla vielä raakasuklaan valmistusohje


5-raw-snickers-slice-feat

SamuRaakaleivosSuklaaherkkupähkinä,raakasuklaa,snickers,suklaa
Tällä kertaa kyseessä on raakakakkumainen herkku, ei suoranaisesti kakku, mutta erittäin maukas ja terveellinen herkku kuitenkin. Kyseessä on oikea suklaanystävän unelma, raakasuklaa Snickers! Nämä suussasulavat patukat yhdistävät parhaimpia raakaleivonnan aineksia: superfoodeja, suklaata ja pähkinöitä! Tämä resepti puhuu puolestaan, joten varsinaiset myyntipuheet herkusta saavat jäädä tähän. Sitten itse reseptiin: PEHMEÄ NOUGAT 2.0 dl...